• Ny bog med postkort fra det gamleToftlund frem til 1920.

 • Foredrag. Lars R. Therkildsen: Gamle Knudsen og hans datter. torsdag den 21. november kl. 19,30 på Arkivet


  Hvem var ”Gamle Knudsen”?
  Var han en ukendt, fordrukken, dansk storvildtjæger i Kenya, eller en velbeskrevet pionér og romanfigur?
  Hans breve til datteren, avisartikler fra samtiden og nutidig forskning tegner et billede af personen og hans pionérgerning.
  Karen Blixen møder dette kraftfulde menneske, og han bliver model for en af de væsentligste karakterer i bogen Den afrikanske Farm, under navnet ”Gamle Knudsen”.
  Hvem var han i virkeligheden? Ham, der gennem sit samvær med Karen Blixen fortalte om sit eventyrlige og dramatiske liv, hvilket inspirerede Karen Blixen i sit senere forfatterskab. Ham, der blev kendt som helt og pionér. Ham, der var rejst fra sin datter på 3 år, forfulgt af en dårlig samvittighed, han senere overfører til datteren.
  Forfatteren og foredragsholderen, Lars R. Therkelsen, har nu, efter en årelang søgning i såvel Danmark som i Afrika, skrevet en bog med titlen: ”Gamle Knudsen – og hans Datter”, hvori han løfter sløret for sin oldefar, Peter Aarups liv og skæbne.
  I forbindelse med arrangementet torsdag den 21. november på Arkivet kl. 19,30 vil Lars R. Therkelsen også løftet lidt af sløret for sin oldefars liv og skæbne, ligesom han fortæller om fundet de breve og den research, der førte frem til historien.

 • Hvor blev de af? Søren og Thomas Huusmann fortæller, torsdag den 16. januar kl. 19,30 på Arkivet.

 • Afstemningsfest på Frosch Hotel kl. 19.00

 • Hvor blev han af? Hans Jørgen Berg fortæller. Generalforsamling. Arkivet kl. 19,30